2013-01-21 09:46:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A mai nap a szerelemé

Napi horoszkóp január 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma szokásosnál is nehezebben tud racionális döntéseket hozni. Az intuíciója pedig mintha félrevinné. Ennek az is lehet az oka, hogy a szívében haragot táplál valaki iránt. Ez pedig meggátolja önt a tisztánlátásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap a szerelemé. Régen nem érzett már olyat, ami ma átforrósíthatja a szívét. Ha nem áll ellent az érzésnek, akkor ennél többet is tapasztalhat. Minél lágyabb, és érzőbb, annál többet. Ürítse ki a szívét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy terveket forgat a fejében, de előbb alaposan át kellene gondolnia, mielőtt belevágna! Minden, amit most tesz, különös jelentőséggel bírhat a jövőjére nézve. De egyelőre még ne tegyen semmit, csak dolgozza ki a részleteket!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Túl gyorsan repül az idő: úgy érzi, folytonos lemaradásban van, egyszerűen képtelen teljesíteni a kötelezettségeit. Mielőtt mindenről lemondana, készítsen egy tervet. Ha betartja, közelebb kerül a megvalósításhoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nosztalgikus hangulatba kerülhet: talán egy régi ismerősével hozza össze a jó sorsa, vagy az élet egyik elmúlt helyszínét keresi fel. A múlt olyan erővel rázza meg, hogy az már szinte fájó. Mit is veszített?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma feszültebb a szokásosnál, folyton mindenért felkapja a vizet. Ez a szerelemben csupán fűszer, de az üzleti életben megengedhetetlen. Hisztériázás és jelenetek helyett inkább első lépésként tegyen rendet az íróasztalán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagy elszántsággal veti bele magát a dolgai intézésébe, de a sors még haladékot ad. Van valami, amin változtatnia kellene, talán ezért a késleltetés. Ha rájön, hogy min, akkor hamarosan továbbléphet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Üzenetet kap, de nem tudja megfejteni annak valódi értelmét. Talán egy szemérmes hódolója incselkedik önnel? Vagy épp ellenkezőleg: valakit megbántott, és az küldi kódolt panaszait? Derítse ki, fontos lenne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.m m m

A pénzügyei még mindig nincsenek teljesen rendben: valamit meg kellene lépnie ahhoz, hogy haladást érhessen el e tekintetben. A helyzete persze jobb, mint amilyennek látszik, és ez az előrelátásának köszönhető.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A pénzügyei még mindig nincsenek teljesen rendben: valamit meg kellene lépnie ahhoz, hogy haladást érhessen el e tekintetben. A helyzete persze jobb, mint amilyennek látszik, és ez az előrelátásának köszönhető.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Meglehetősen felháborítónak tartja, ahogy egyesek a munkahelyén viselkednek, vagy másokat kezelnek. Az igazságérzete nem tűri a sértést, megalázást, és különösen nem a kisemmizést. Mielőtt lép, mérje fel, hogy mik a lehetőségei!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön igazán önfeláldozó típus, bármire képes azért, hogy társát, családját megvédje a külvilágból érkező támadásoktól. Sajnos ezzel ma éppen ön kerülhet két tűz közé. Ha kéretlenül segít, a végén még az is megtámadja, akit védeni akart.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: